Cautare

321 de rezultate pentru "nu te supara frate" (3.87 secunde)
Dar unde nu e… nici Dumnezeu nu cere. Numai ca noi nu suntem Dumnezeu si nu putem avea intelegerea suprema cand isi dau cu stangu-n dreptu'.
Nu doar ca nu este pregatit, dar deja este gol. Golit de prostia noastra, a tuturor, de prostia guvernantilor care si-au facut fundul mare in niste scaune pe care, cu siguranta, multi nu le-au meritat.
Cat priveste rezultatele studiului de anul acesta, surpriza nu aduce nici o surpriza: ... Riscant este peste tot, nu numai in zonele de conflict, avand in vedere ca practicantii acestei meserii cad si victime razbunarilor unor personaje intepate de un condei prea ascutit si scuturati in articolele de investigatie.
Cea mai mare pacaleala, asa, ca de inceput de aprilie, nu si-au facut-o guvernantii intre ei, nici politicienii de rand (ca mai sunt si d-astia) - ca cica ei n-au timp, sunt mult prea ocupati, sobri, seriosi, ca sa se tina de bancuri… Ei, bine, cea mai mare pacaleala si-a primit-o poporul roman:
In prostia lui, respectivul Garcea selecteaza (cu zel, ca de, e vorba de interese obscure) cand are chef sau nu sa "dea pe gusa” ce stie.
A mai aparut un numar dintr-o fituica pe care ma invrednicesc s-o bag in seama, asa, ca sa nu se simta bietii baieti complet ignorati.
Probleme la Bucuresti, Calarasi, Constanta… Tehnologia de varf a avut un hop taman cand unii isi imaginau ca nu mai sunt chiar atat de ascultati de serviciile secrete, de pesedistii care inca ignora ca nu mai sunt la putere… Sau poate ca "imbolnavirea” subita, care a indicat ieri "retea ocupata” in Connex, se traduce prin schimbarea macazului.
Nu stiu ce e mai grav pentru noi ca popor.
Multi ne-am intrebat, in sinea noastra, cum a reusit un ucenic dintr-un atelier de cizmarie sa fie atat de dur cu „ticalosii“ care asupreau tara si mai ales pe tovarasii tanarului Nicolae, cei care aveau sa aduca nenorocirea unei tari, care n-a avut decat vina ca s-a aflat mult prea aproape de marele frate sovietic.
Este imposibil sa nu ne aducem aminte cum ne parau colegii, la gradinita, in primii ani de scoala, ba chiar si la liceu. ... Dar ce te faci cand cresti si ramai cu aceleasi tendinte de… hai sa-i zicem de acum turnatorie?
Nu pentru tarani, ci pentru miliardarii de carton. Printre ei si Ioan Stratulat, al carui frate era pe atunci director adjunct la o banca. A cumparat cupoanele cu te miri ce, dupa care a luat suma intreaga pe ele.
Se spune ca orice credinta te innobileaza, iar poporul roman se considera, pesemne, extrem de credincios - fapt confirmat si de statistici si barometre de opinie realizate de-a lungul timpului.
Mai, frate romane, nu vezi ca asta e o magarie si o nesimtire fara seaman? ... ba nu, pe banii nostri. ... Dar sa nu-mi spuna mie ca o fac din prea mult patriotism si din grija pentru popor;
Se vede treaba ca romanul, indiferent de rangul ce-l poarta, ba poate mai abitir atunci cand e cocotat pe cele mai de sus ramurele sociale, nu-si permite sa se dezminta de apartenenta la arborele sau genealogic inconfundabil.
Aceste neamuri nu sunt niste bieti oameni de rand. ... Legatura de sange nu-i opreste totusi sa se faca harcea-parcea unul cu altul. ... "Daca in viata indivizilor poti afla uneori porniri de nobila dezinteresare, de risipa idealista in raporturile dintre ei - in viata statelor nu hotarasc decat interesele.
Cu alte cuvinte, cand tie nu-ti reuseste mai nimic, te apuci sa arunci cu noroi, pumni, sticle, borcane, invective si alte vorbe grele sau usoare prin subintelesuri ... ... aproape cu tot ce se poate arunca, sa nu ramai cumva dator in acest lant al slabiciunilor.
acolo unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Basescu nu e un model pentru mine - am zis-o de curand si cuiva de la care prea multe pretentii, desi ar trebui, nu am.
La usa, i s-a spus politicos ca nu are o tinuta corespunzatoare. ... Povestea nu spune ce s-a intamplat mai departe, atunci cand efectul deodorantelor a disparut si cand cetateanul a fost nevoit sa se descheie la pardesiu.
ca nu mai sunt bani. ... o s-o tinem, frate langa, cu acest scandal, de parca altceva mai bun de facut in tara asta nu exista.
Ca si acum, intamplator sau nu, granita Daciei reprezenta granita rasariteana a Europei romane imperiale. ... Dominatia romana, de aproape un secol si jumatate, nu a fost - pana la urma - deloc benefica pentru spatiul carpato-danubiano-pontic.
google-analytics.com